Εγνατίας 125 Θεσσαλονίκη |Τηλ 2310 213-813 |Email info@easy-computer.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Η ανάγκη να γνωρίζεις, να μιλάς, να κατανοείς και να γράφεις σωστά στα Αγγλικά είναι ολοφάνερη.Τα αγγλικά αποτελούν  από τις πιο σημαντικές γλώσσες του κόσμου ως η πλέον καθιερωμένη διεθνής γλώσσα στους τομείς του εμπορίου,της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων.
Η γνώση των αγγλικών θα σε βοηθήσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αποτελώντας βασικό στοιχείο του βιογραφικού σου. Το πρόγραμμα  εκμάθησης αγγλικών της Easy  σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις τη γλώσσα με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και σε προετοιμάζει κατάλληλα για τις επίσημες εξετάσεις των Αγγλικών και να πάρεις τη πιστοποίηση που σε ενδιαφέρει.

ΤΟ TEST OF INTERACTIVE ENGLISH (TIE) ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ:

Έχει διεθνές κύρος, αναγνώριση και αξιοπιστία.
Είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ από τα επίπεδα Β1 έως C2
Προσλήψεις στον Ιδιωτικό τομέα.
Εισαγωγή σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Αναγνώριση ΑΣΕΠ

Η Ολομέλεια του ΑΣΕΠ στην συνεδρίαση της 30/18-12-2008 αποφάσισε ότι οι εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας Test of Interactive English (ΤΙΕ) εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής  του ισχύοντος στο δημόσιο τομέα Π.Δ. 146/2007 για την απόδειξη της άριστης, πολύ καλής, καλής και μέτριας γνώσης της Αγγλικής γλώσσας»(Αρ.Πρωτ.:42069/4.2.2009).

Δείτε το σχετικό έγγραφο

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ LOWER - PROFICIENCY

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Computer στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παρέχει ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ παρακολούθησης ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων Αγγλικών με καθηγητή στη Θεσσαλονίκη για την απόκτηση του αναγνωρισμένου Πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας για όλα τα επίπεδα (Lower, Advanced και Proficiency) TIE (Test of Interactive English)

Learn More
160
Courses
1,600
Students