Εγνατίας 125 Θεσσαλονίκη |Τηλ 2310 213-813 |Email info@easy-computer.gr

Αποτελεσματα Εξετασεων

Αποτελέσματα Εξετάσεων Πληροφορικής 30/11/2018

Αποτελέσματα Εξετάσεων Πληροφορικής 23/11/2018

Αποτελέσματα Εξετάσεων Πληροφορικής 16/11/2018

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ

READ MORE

Το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης Easy Computer ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2005 από καθηγητές και στελέχη που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Πληροφορικής από το 1986.

Η σχολή μας με τις μεθόδους και την ποιότητα διδασκαλίας που παρέχει στους σπουδαστές της, μπορεί να μυήσει τον καθένα στον κόσμο της πληροφορικής και των επικοινωνιών.

Ανεξάρτητα από ηλικίες και απασχόληση, αναμφισβήτητα ο ηλεκτρονικός.υπολογιστής αποτελεί το κυριότερο εργαλείο. Γι αυτό κι εμείς ξεκινάμε από τις μικρές ηλικίες με τα παιδικά τμήματα. Έτσι ώστε τα παιδιά να εξοικειωθούν με τον υπολογιστή.

Έπειτα με τα φοιτητικά τμήματα που βοηθάνε τον κάθε σπουδαστή στην γρήγορη αναζήτηση

shutterstock_131652026πληροφοριών και την καλύτερη δυνατή παρουσίαση εργασιών.

Με τα τμήματα ενηλίκων, βοηθώντας στην ανεύρεση εργασίας για τους άνεργους και για την εξέλιξη. κάθε εργαζόμενου στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα.

Η σχολή μας σας προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα σε ανταγωνιστικές τιμές .

Ο κάθε ένας όμως ανεξάρτητα από την ηλικία του αναζητά. την πιστοποίηση των γνώσεών του, έτσι ώστε να μπορεί να αποδείξει το επίπεδο των δεξιοτήτων του στους Η/Υ.  Γι αυτό η σχολή πληροφορικής. Easy Computer School είναι εξεταστικό κέντρο για την απόκτηση του πιστοποιητικού  πληροφορικής  του. Cambridge (Cambridge International Diploma in ITSkills) που είναι αναγνωρισμένο από τον ΟΕΕΚ και τον ΑΣΕΠ.

Η σχολής μας το 2008 με τα επιδοτούμενα προγράμματα e-κπαιδευτείτε και goneis.gr εκπαίδευσε και πιστοποίησε αντίστοιχα 1624 φοιτητές και 981 γονείς μαθητών Γυμνασίου.

Για το ίδιο έτος η Easy. Computer βραβεύτηκε από το Διεθνές Τμήμα Εξετάσεων του Πανεπιστημίου του. Cambridge και την Vellum Global Educational Services ως τον Πολυτιμότερο Συνεργάτη της στους νομούς. Θεσσαλονίκης. και Ημαθίας αλλά και ως τον Πολυτιμότερο Συνεργάτη της Πανελλαδικά.

Επίσης από την κα Ann Gibson (Regional Manager Europe) και τον κ. Udoka Oqbue (Validation Development Manager), υψηλόβαθμα στελέχη του τμήματος διεθνών εξετάσεων του Πανεπιστημίου του. Cambridge, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Easy Computer κ. Παντελίδης Ηρακλής και η Υπεύθυνη Σπουδών  κα Γκέλη Μαρία παρέλαβαν το βραβείο ως το πρώτο Cambridge Computer Center στην Θεσσαλονίκη. http://www.easycomputer.eu/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=61

Δωρεαν μαθηματα Πληροφορικης