Εγνατίας 125 Θεσσαλονίκη |Τηλ 2310 213-813 | Email info@easy-computer.gr

ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ AUTOCAD 3D

εξ’αποστάσεως με Καθηγητή

Το μάθημα είναι ζωντανό και διαδραστικό, όλοι μπορούν να βλέπουν και να ακούν τον καθηγητή και ο ένας τον άλλον και φυσικά να μιλούν και να ακούγονται από όλους, γεγονός που δεν το διαφοροποιεί από κάποιο μάθημα που γίνεται σε αίθουσα. 

Τι είναι το AutoCAD 3D;

Το ΑutoCAD 3D είναι η εφαρμογή της Autodesk για τρισδιάστατη σχεδίαση. Με το AutoCAD 3D μπορείτε να οπτικοποιήσετε τις σχεδιαστικές σας ιδέες και να δείτε πώς αυτές εφαρμόζονται στον πραγματικό κόσμο.

Γιατί 3D σχεδίαση;

Η σχεδίαση με τη χρήση Η/Υ έχει πολλά πλεονεκτήματα συγκριτικά με τη σχεδίαση με το χέρι. Ένα μεγάλο όφελος είναι ότι από τη στιγμή που έχετε σχεδιάσει κάτι, δε χρειάζεται να το σχεδιάσετε ξανά.

Όταν δημιουργείτε τα σχέδια ενός κτιρίου με το χέρι, χρειάζεται να σχεδιάσετε την πρόσοψη, πλάγιες όψεις και πιθανόν και προοπτική αναπαράσταση. Με ένα 3D μοντέλο, είστε σε θέση να δημιουργήσετε όψεις από κάθε γωνία, είτε εσωτερικά, είτε εξωτερικά του κτιρίου, καθώς και animation. Στη συνέχεια, αν π.χ. ο πελάτης σας ζητήσει να αλλάξει κάτι, μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές μία φορά.

Εάν σχεδιάζετε μηχανικά μέρη, μπορείτε να δημιουργήσετε εικονικά πρωτότυπα (virtual prototypes) ή ακόμη και ταχεία πρωτότυπα (rapid prototypes). Αυτό το επίπεδο μηχανικής θα ήταν αδύνατο χωρίς 3D σχεδίαση με χρήση Η/Υ (CAD).

Σεμινάρια AutoCAD 3D στην Easy Computer

Στα σεμινάρια ΑutoCAD 3D της Easy Computer, οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται πλήρως με το τρισδιάστατο περιβάλλον του ΑutoCAD. Διδάσκονται τις έννοιες του φωτισμού, ενώ αποκτούν και πρόσβαση σε βιβλιοθήκες υλικών.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες, θα είναι σε θέση να δημιουργούν μοντέλα και στις τρεις διαστάσεις καθώς και να τροποποιούν και να βελτιστοποιούν τα μοντέλα χρησιμοποιώντας φωτορεαλιστικά εργαλεία του ΑutoCAD.

Τρόπος Διδασκαλίας: Online μαθήματα εξ’αποστάσεως με Καθηγητή.

Διάρκεια Μαθημάτων: 12 εβδομάδες

Δίδακτρα: 250€

Δίδακτρα για Ανέργους & Φοιτητές: 220€

Δίδακτρα εφάπαξ: 220€ 

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων δίνεται προαιρετικά και η δυνατότητα απόκτησης του Πιστοποιητικού «Certificate in Computer Aided Design (CAD 3D)» .

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας δηλώνοντας την συμμετοχή σας στη φόρμα παρακάτω:

Δήλωση Συμμετοχής autocad3d-ONLINE
Η Easy Computer τηρεί απαρέγκλιτα όλους τους νόμους και κανόνες τήρησης απορρήτου των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της Easy Computer στο τηλέφωνο: 2310213813

E-mail επικοινωνίας: info@easy-computer.gr

ΜΑΘΗΜΑΤΑ AUTOCAD 3D

Δίδακτρα : 250 €
Διάρκεια : 3 μήνες

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ