Εγνατίας 125 Θεσσαλονίκη |Τηλ 2310 213-813 |Email info@easy-computer.gr

Σεμινάρια Ρωσικής Γλώσσας 

Τα Ρώσικα ως ξένη γλώσσα πάντα ήταν χρήσιμη αλλά τα τελευταία χρόνια η ζήτηση για τα Ρώσικα έχει ανέβει κατακόρυφα και εμφανίζουν μια πολύ δυναμική παρουσία τόσο στο χώρο εργασίας όσο και στον ακαδημαϊκό χώρο.

Τα Ρώσικα είναι πολύ χρήσιμα τόσο για εργασία στην Ελλάδα όσο και για εργασία ή σπουδές στο εξωτερικό.

Σκοπός μας δεν είναι η στείρα εκμάθηση της Ρωσικής γλώσσας, αλλά η εις βάθος κατανόησή της. Ο μαθητής θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα και να συνομιλήσει με ευκολία στα Ρώσικα στην καθημερινότητα του, καθώς και στο χώρο εργασίας του. Στοχεύουμε στην πολύπλευρη μελέτη της Ρωσικής γλώσσας  με εναλλακτικούς τρόπους διδασκαλίας  ώστε το μάθημα να γίνεται ελκυστικό, δημιουργικό και να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του σπουδαστή.

Προσδοκώμενα Αποτελέσματα:

Με την ολοκλήρωση της θεματικής ενότητας, οι εκπαιδευόμενοι/ες θα πρέπει να είναι σε θέση:

  • Να μπορούν να κατανοούν το νόημα ενός απλού, σαφούς και σύντομου διαλόγου.
  • Να μπορούν να κατανοούν εκφράσεις και λέξεις που χρησιμοποιούνται πολύ συχνά και αφορούν στο άτομο, στην οικογένεια, στην εργασία ή στο περιβάλλον που σχετίζεται με ένα ξενοδοχείο, εστιατόριο ή ένα ταξιδιωτικό γραφείο.
  • Να μπορούν να διαβάζουν ένα πολύ απλό και σύντομο κείμενο, να βρίσκουν μια συγκεκριμένη πληροφορία σε συνοπτικά κείμενα όπως καταλόγους εστιατορίων, έντυπα με ωράρια αφίξεων και αναχωρήσεων μέσων μαζικής μεταφοράς.
  • Να μπορούν να επικοινωνούν σε καθημερινές περιστάσεις όπου χρειάζεται να ανταλλάσσουν απλές πληροφορίες για δραστηριότητες που τους αφορούν.

Διάρκεια Μαθημάτων:  19/03/2019 – 30/05/2019

Δίδακτρα: 200€ 

Δίδακτρα για ανέργους και Φοιτητές: 160€ 

Έναρξη νέου τμήματος: 19/03/2019

Σε όλους τους σπουδαστές μας παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό.

Μετά το πέρας των μαθημάτων παρέχεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy (Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Φορέας από το Υπουργείο Παιδείας).

Πως μπορώ να συμμετέχω στο πρόγραμμα;

Δήλωση Συμμετοχής Ρωσικών
Η Easy Computer τηρεί απαρέγκλιτα όλους τους νόμους και κανόνες τήρησης απορρήτου των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Τα μαθήματα διεξάγονται καθημερινά στη διεύθυνση Εγνατίας 125 (Δίπλα στα Πανεπιστήμια, Στάση Καμάρα), σε ευέλικτα ωράρια από Δευτέρα – Σάββατο  σε προκαθορισμένα ΤΜΗΜΑΤΑ . Οι ώρες και οι μέρες παρακολούθησης καθορίζονται από εσάς σύμφωνα με τα διαθέσιμα τμήματα ιhttps://easycomputer.gr/%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD/dsf

Δωρεάν Μαθήματα Πληροφορικής για απόκτηση Πιστοποίησης

Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών για απόκτηση Lower ή Proficiency