Τι είναι το AutoCAD 3D;

Το ΑutoCAD 3D είναι η εφαρμογή της Autodesk για τρισδιάστατη σχεδίαση. Με το AutoCAD 3D μπορείτε να οπτικοποιήσετε τις σχεδιαστικές σας ιδέες και να δείτε πώς αυτές εφαρμόζονται στον πραγματικό κόσμο.

Γιατί 3D σχεδίαση;

Η σχεδίαση με τη χρήση Η/Υ έχει πολλά πλεονεκτήματα συγκριτικά με τη σχεδίαση με το χέρι. Ένα μεγάλο όφελος είναι ότι από τη στιγμή που έχετε σχεδιάσει κάτι, δε χρειάζεται να το σχεδιάσετε ξανά.

Όταν δημιουργείτε τα σχέδια ενός κτιρίου με το χέρι, χρειάζεται να σχεδιάσετε την πρόσοψη, πλάγιες όψεις και πιθανόν και προοπτική αναπαράσταση. Με ένα 3D μοντέλο, είστε σε θέση να δημιουργήσετε όψεις από κάθε γωνία, είτε εσωτερικά, είτε εξωτερικά του κτιρίου, καθώς και animation. Στη συνέχεια, αν π.χ. ο πελάτης σας ζητήσει να αλλάξει κάτι, μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές μία φορά.

Εάν σχεδιάζετε μηχανικά μέρη, μπορείτε να δημιουργήσετε εικονικά πρωτότυπα (virtual prototypes) ή ακόμη και ταχεία πρωτότυπα (rapid prototypes). Αυτό το επίπεδο μηχανικής θα ήταν αδύνατο χωρίς 3D σχεδίαση με χρήση Η/Υ (CAD).

Σεμινάρια Autocad 3D

Τρόπος Διδασκαλίας:

Το μάθημα είναι ζωντανό και διαδραστικό, όλοι μπορούν να βλέπουν και να ακούν τον καθηγητή και ο ένας τον άλλον και φυσικά να μιλούν και να ακούγονται από όλους, γεγονός που δεν το διαφοροποιεί από κάποιο μάθημα που γίνεται σε αίθουσα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια συσκευή με σύνδεση στο internet, κομπιούτερ, κινητό, laptop, tablet κλπ.

Σεμινάρια AutoCAD 3D στην Easy Computer

Στα σεμινάρια ΑutoCAD 3D της Easy Computer, οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται πλήρως με το τρισδιάστατο περιβάλλον του ΑutoCAD. Διδάσκονται τις έννοιες του φωτισμού, ενώ αποκτούν και πρόσβαση σε βιβλιοθήκες υλικών.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες, θα είναι σε θέση να δημιουργούν μοντέλα και στις τρεις διαστάσεις καθώς και να τροποποιούν και να βελτιστοποιούν τα μοντέλα χρησιμοποιώντας φωτορεαλιστικά εργαλεία του ΑutoCAD.

  • Διάρκεια Μαθημάτων – 12 εβδομάδες
  • Δίδακτρα – 220€
  • Δίδακτρα για Ανέργους & Φοιτητές – 190€
  • Δίδακτρα εφάπαξ – 190€
  • Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Computer – Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Φορέας από το Υπουργείο Παιδείας

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων δίνεται προαιρετικά και η δυνατότητα απόκτησης του Πιστοποιητικού «Certificate in Computer Aided Design (CAD 3D)» .

Πως μπορώ να συμμετέχω στο πρόγραμμα;

Απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για τις λεπτομέρειες:

AutoCad 3D - Online
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ύλη Προγράμματος

Σεμινάρια Autocad 3D

Κατεβάστε εδώ την Ύλη για το Πιστοποιητικό στο CAD τρισδιάστατη σχεδίαση

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Σεμινάρια Autocad 3D

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΚαθηγητής AutoCad & G.I.S
Μηχανικός με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση μαθημάτων Autocad 2D & 3D, ArcGIS.

Join Over Thousands Students Enjoying Easy Computer Education Now

Become Part of Easy Computer to Further Your Career.