Συστήματα Γεωγραφικών Πληροφοριών (ΓΠΣ)

Τα Συστήματα Γεωγραφικών Πληροφοριών (ΓΠΣ) γνωστό ευρέως και ως G.I.S. Geographic Information Systems, είναι πληροφοριακά συστήματα (Information Systems) που παρέχουν την δυνατότητα συλλογής, διαχείρισης, αποθήκευσης, επεξεργασίας, ανάλυσης και οπτικοποίησης, σε ψηφιακό περιβάλλον, των δεδομένων που σχετίζονται με τον χώρο.

To παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Easy Computer  σχετίζεται με τη θεωρία της Γεωπληροφορικής επιστήμης και τη χρήση σύγχρονων εργαλείων της.

«Πιστοποιημένος Χρήστης Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων» είναι εκείνος που μέσω του Η/Υ έχει τη δυνατότητα να χειρίζεται ένα ολοκληρωμένο σύστημα συλλογής, αποθήκευσης, ανάλυσης και απεικόνισης πληροφοριών σχετικά με φαινόμενα που εξελίσσονται στο γεωγραφικό χώρο.

Σεμινάρια GIS

Στόχοι μαθήματος

Να μάθουν οι καταρτιζόμενοι τα βασικά στοιχεία της θεωρίας της γεωπληροφορικής επιστήμης και των εργαλείων της και να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από τα διαδεδομένα λογισμικά σε ασκήσεις και μελέτες περίπτωσης (case studies).

Απευθύνεται σε εκπαιδευόμενους οι οποίοι δε διαθέτουν κάποια προηγούμενη εμπειρία στη χρήση Συστημάτων Γεωγραφικών Πληροφοριών.

Στόχος με την ολοκλήρωση των μαθημάτων είναι ο κάθε χρήστης να μπορεί να ελέγξει μία συνηθισμένη χωρική βάση, να μπορεί να την επεξεργαστεί, να διατυπώσει βασικά ερωτήματα, και να οπτικοποιήσει το περιεχόμενο με τη μορφή σειράς θεματικών χαρτών με τον κατάλληλο συμβολισμό και αναγραφή ονοματολογίας. Επιπλέον θα έχει εξοικειωθεί με τις δυνατές εφαρμογές για τις οποίες θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ένα GIS.

Τρόπος Διδασκαλίας:

Το μάθημα είναι ζωντανό και διαδραστικό, όλοι μπορούν να βλέπουν και να ακούν τον καθηγητή και ο ένας τον άλλον και φυσικά να μιλούν και να ακούγονται από όλους, γεγονός που δεν το διαφοροποιεί από κάποιο μάθημα που γίνεται σε αίθουσα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια συσκευή με σύνδεση στο internet, κομπιούτερ, κινητό, laptop, tablet κλπ.

  • Διάρκεια Μαθημάτων – 10 εβδομάδες
  • Δίδακτρα – 220€
  • Δίδακτρα για Ανέργους & Φοιτητές – 190€
  • Δίδακτρα εφάπαξ – 190€
  • Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Computer – Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Φορέας από το Υπουργείο Παιδείας

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων δίνεται προαιρετικά και η δυνατότητα απόκτησης του Πιστοποιητικού «Vellum Certified GIS User» .

Πως μπορώ να συμμετέχω στο πρόγραμμα;

Απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για τις λεπτομέρειες:

GIS - Online
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πιστοποιημένος Χρήστης Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων

Σεμινάρια GISΚατεβάστε εδώ την Ύλη για το Πιστοποιημένος Χρήστης Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Σεμινάρια GIS Σεμινάρια GIS

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΚαθηγητής AutoCad & G.I.S
Μηχανικός με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση μαθημάτων Autocad 2D & 3D, ArcGIS.

Join Over Thousands Students Enjoying Easy Computer Education Now

Become Part of Easy Computer to Further Your Career.