Σεμινάρια Word & Excel Proficiency

Σχεδόν κάθε εργασία απαιτεί σήμερα γνώση χρήσης των κορυφαίων προγραμμάτων του Office, τα γνωστά σε όλους μας Word & Excel.

Βοηθούν καλύτερα από κάθε άλλα προγράμματα στην οργάνωση και διαχείριση των δεδομένων, στην ολοκληρωμένη παρουσίαση κατάλληλα μορφοποιημένων εγγράφων και αποτελεσμάτων, στον υπολογισμό οικονομικών συναλλαγών και ποσοστών.

Πολλοί ισχυρίζονται πως γνωρίζουν να χειρίζονται το Word και το Excel μόνο και μόνο επειδή είναι κάτοχοι πιστοποιητικού βασικών δεξιοτήτων.

Το πρόγραμμα σταδιοδρομίας «Word & Excel Proficiency for Business» στοχεύει, όχι απλά στην εκμάθηση των απαραίτητων εφαρμογών του Word και του Excel, αλλά κυρίως στις προηγμένες δεξιότητες που μπορείτε να αποκτήσετε ως πραγματικός επαγγελματίας γύρω από τα επιχειρηματικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Γι’ αυτό και η παρακολούθηση του απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου και υπολογιστικών φύλλων διασφαλίζοντας υψηλό το επίπεδο των επαγγελματικών τους προσόντων.

word excel buiseness

Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο του προγράμματος έχει πολύ υψηλό επίπεδο λόγω του εξειδικευμένου υλικού που διαπραγματεύεται.

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις εφαρμογές γραφείου Excel και Word  λύνοντας προβλήματα της καθημερινότητας στο σπίτι, στις σπουδές και στην εργασία.

 • Θα μάθετε να συντάσσετε και να επεξεργάζεστε επαγγελματικά έγγραφα και να ελέγχεται την ασφάλεια του.

 • Θα μάθετε πως τα δεδομένα σας και γενικά όλη σας την εργασία μπορείτε να την οργανώσετε σε μια αναφορά, χρησιμοποιώντας τεχνικές για γρήγορη και πιο αποτελεσματική καταγραφή των δεδομένων όπως χρήση σελιδοδεικτών, παραπομπών, εισαγωγή αυτόματων περιεχομένων, πινάκων και πολλά άλλα.

 • Θα μάθετε να χειρίζεστε με ευχέρεια τα δεδομένα κειμένου με την χρήση των συναρτήσεων κειμένου που αναλύονται.

 • Θα είστε σε θέση να παρουσιάζετε δεδομένα κάνοντας πολύπλοκους υπολογισμούς μέσω των συγκεντρωτικών πινάκων ή των μερικών αθροισμάτων.

 • Θα εξάγετε με αυτοματοποιημένο τρόπο χρήσιμα συμπεράσματα από τα δεδομένα σας, σαν να είστε επαγγελματίας χειριστής SQL, στηριζόμενοι στις συναρτήσεις βάσεων δεδομένων στις οποίες θα εκπαιδευτείτε.

 • Θα απογειώσετε τις παρουσιάσεις σας με τα εξειδικευμένα κυλιόμενα, συγκεντρωτικά και μέσης γραμμής γραφήματα.

Μεθοδολογία εκπαίδευσης

Η παρακολούθηση του προγράμματος υλοποιείται με τη μέθοδο της σύγχρονης τηλεκατάρτισης. Το μάθημα είναι ζωντανό και διαδραστικό, όλοι μπορούν να βλέπουν και να ακούν τον καθηγητή και ο ένας τον άλλον και φυσικά να μιλούν και να ακούγονται από όλους, γεγονός που δεν το διαφοροποιεί από κάποιο μάθημα που γίνεται σε αίθουσα.

 • Διάρκεια Μαθημάτων – 10 εβδομάδες
 • Δίδακτρα – 190€
 • Δίδακτρα για Ανέργους & Φοιτητές – 160€
 • Σε όλους τους σπουδαστές μας παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό
 • Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Computer – Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Φορέας από το Υπουργείο Παιδείας

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης ακολουθεί η προαιρετική συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις για την λήψη πιστοποιητικού το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠκαι υποστηρίζεται από τον φορέα πιστοποίησης Vellum Global Educational Services.

Πως μπορώ να συμμετέχω στο πρόγραμμα;

Απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για τις λεπτομέρειες:

Word & Excel Proficiency - Online
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Word & Excel Proficiency for Business

Κατεβάστε εδώ την Ύλη για το Vellum Diploma in Word Proficiency

Κατεβάστε εδώ την Ύλη για το Vellum Diploma in Excel Proficiency

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Word & Excel Proficiency for Business Word & Excel Proficiency for Business

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΚαθηγητής Πληροφορικής
Πιστοποιημένος Καθηγητής Πληροφορικής από το Διεθνές τμήμα Εξετάσεων του Πανεπιστημίου του Cambridge.
ΓΚΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΓΚΕΛΗ ΜΑΡΙΑΚαθηγήτρια Πληροφορικής
Πιστοποιημένη Καθηγήτρια Πληροφορικής από το Διεθνές τμήμα Εξετάσεων του Πανεπιστημίου του Cambridge.

Join Over Thousands Students Enjoying Easy Computer Education Now

Become Part of Easy Computer to Further Your Career.