Προσεχείς Εκδηλώσεις

Νέο τμήμα Πληροφορικής Proficiency επίπεδο

Πρόγραμμα ONLINE LIVE μαθημάτων Πληροφορικής με ΔΩΡΕΑΝ Εξέταστρα σε οργανωμένα τμήματα με σκοπό την απόκτηση αναγνωρισμένου Πιστοποιητικού Πληροφορικής από το ΑΣΕΠ στην Θεσσαλονίκη.

Νέο τμήμα Πληροφορικής Βασικό επίπεδο

Πρόγραμμα ONLINE LIVE μαθημάτων Πληροφορικής με ΔΩΡΕΑΝ Δίδακτρα σε οργανωμένα τμήματα με σκοπό την απόκτηση αναγνωρισμένου Πιστοποιητικού Πληροφορικής από το ΑΣΕΠ στην Θεσσαλονίκη.

Νέο τμήμα Αγγλικών

Easy Computer Εγνατία 125, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων Αγγλικών με Καθηγητή εξ αποστάσεως σε οργανωμένα τμήματα για την απόκτηση του αναγνωρισμένου Πιστοποιητικού Αγγλικής Γλώσσας για όλα τα επίπεδα (Lower, Advanced και Proficiency) TIE (Test of Interactive English).

Νέο τμήμα Μηχανογραφημένης Λογιστκής – SoftOne ERP

Με το σεμινάριο αυτό αποκτούνται όλες οι γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες στην καθημερινή λειτουργία οποιασδήποτε μικρομεσαίας επιχείρησης ή ελεύθερου επαγγελματία/ επιτηδευματία με Β ή Γ κατηγορίας βιβλία μέσω της χρήσης του λογισμικού Softone ERP (http://www.softone.gr/).

€210

Νέο τμήμα Excel Proficiency

Το πιστοποιημένο πρόγραμμα σταδιοδρομίας «Excel Proficiency for Business» στοχεύει, όχι απλά στην εκμάθηση των απαραίτητων εφαρμογών του Excel, αλλά κυρίως στις προηγμένες δεξιότητες που μπορείτε να αποκτήσετε ως πραγματικός επαγγελματίας γύρω από τα επιχειρηματικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Γι’ αυτό και η παρακολούθηση του «Excel Proficiency for Business» απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην εφαρμογή υπολογιστικών φύλλων διασφαλίζοντας υψηλό το επίπεδο των επαγγελματικών τους προσόντων.

95€
Go to Top